divendres, 4 de maig del 2012

I FESTIVAL DARÓ FOLK


Arpa de Bec és una associació formada el 2011 amb la intenció de fer conèixer la música folk a la nostra ciutat i aprofitar per donar una mica de vida els divendres de primavera al vespre.
Amb aquesta idea hem anat fent diferents activitats al llar de l’any, per poder realitzar el primer Festival Daró Folk. Així que cada divendres de maig i juny podreu gaudir d’aquest estil de música que ens aniran oferint els diferents grups que passaran pel nostre escenari.

Volem aprofitar per donar les gràcies a tots els grups que passaran pel festival ja que si no fos per la seva generositat no haguéssim pogut portar a terme aquest projecte.
També volem donar les gràcies a la Bruna Fañé, la Núria Sabeña i l’Albert Rovira pels dissenys i la composició de tots els cartells; al Bar - Restaurant La Plaça i la Federació de Comerç de La Bisbal d’Empordà per la col·laboració que ens ofereixen; a l’Ajuntament de la Bisbal per voler compartir aquest projecte amb nosaltres; a totes les persones que en algun moment o altre ens han ajudat amb alguna cosa i com no, a tots vosaltres per ser aquí.

Sense vosaltres això no tindria cap sentit.
Ens veiem a la plaça!


Arpa de Bec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada